Avís legal

Benvingut al lloc web de La Guapa a Menorca. A continuació, es detalla l’avís legal que regula l’accés i ús del nostre lloc web laguapamenorca.es.

Titularitat del lloc web La Guapa és titular del lloc web laguapamenorca.es. La informació de contacte de La Guapa es troba a la secció de contacte del nostre lloc web.

Propietat intel·lectual Els continguts d’aquest lloc web, incloent textos, imatges, disseny gràfic, logotips, marques i altres elements són propietat de La Guapa o de tercers que han autoritzat el seu ús. No es permet la reproducció, distribució o modificació dels continguts d’aquest lloc web sense el consentiment exprés i per escrit de La Guapa.

Ús del lloc web L’accés i ús del nostre lloc web es regeix per la legislació espanyola i els principis de bona fe i ús lícit per part de l’usuari. Queda prohibit l’ús del lloc web amb finalitats il·lícites o que puguin perjudicar La Guapa o tercers.

La Guapa no es responsabilitza dels continguts o enllaços externs que puguin aparèixer al nostre lloc web i que siguin gestionats per tercers.

La Guapa es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís els continguts, la presentació i configuració del nostre lloc web.

Protecció de dades personals La Guapa compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals. Per a més informació sobre com tractem les teves dades personals, consulta la nostra política de privacitat.

Legislació aplicable i jurisdicció Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb l’accés o ús del nostre lloc web es sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals espanyols.

Si tens alguna pregunta sobre el nostre avís legal, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de la secció de contacte del nostre lloc web.

Gràcies per visitar el nostre lloc web!